Nove Holding
Новини

13.12.2013
ГЛАСУВАНЕТО В АНКЕТАТА ЗА СПОРТИСТ, СПОРТИСТ С УВРЕЖДАНИЯ И ОТБОР НА ГОДИНАТА ПРИКЛЮЧВА ДНЕС


Днес в 19.00 часа приключва гласуването в 56-та анкета за определяне на Спортист на годината, 5-та за избор на спортист с увреждания и отбор на годината.

Победителите ще станат ясни на официалната церемония, организирана за 20-та поредна година от Нове Холдинг, която ще се проведе следващия понеделник – 16.12.2013 г., от 13.30 часа в балната зала на Централния военен клуб в София.

На събитието ще бъдат наградени и тримата най-достойни треньори на годината, определени от 30-то юбилейно издание на анкетата на в. Труд.

Водещи на празничната церемония ще са най-бързата бяла жена Ивет Лалова и чаровният глас на българската поп музика Орлин Павлов.

За поредна година генерален спонсор е българската букмейкърска къща Еврофутбол и основен спонсор - телекомуникационната компания Мобилтел. Благодарение и на тяхната подкрепа Нове холдинг успява да създаде и реализира ежегодно един истински празник за спортисти, журналисти, държавни представители, фенове и зрители.

Еврофутбол ще награди на сцената във Военния клуб победителя в своето допитване “Млад спортен талант”, което се провежда в уеб сайта www.eurofootball.bg и приключва в неделя в 18.00 часа. Претендентите са 24 млади спортисти с невероятни постижения, които са част от вече станалата ежегодната социална кампания на букмейкъра “Спортни таланти”.

Церемонията ще се излъчи на живо по Българското национално Дарик радио.

Всички медии, които желаят за отразят церемонията са приветствани с добре дошли!

Заявката за акредитация се извършва онлайн на http://www.sportistnagodinata.bg/acredit.aspx днес и утре – събота, 14.12.2013 г. до 18.00 часа. След този ден и час допълнения и корекции не са възможни.

Напомняме, че акредитациите нямат за цел разрешителен режим. Необходими са за изясняване на броя журналисти, фоторепортери и оператори, които желаят да присъстват с цел осигуряване на максималното възможно място в залата, за да работя спокойно, да не си пречат по между си и с гостите.

Списъкът се предоставя и на лицата, ангажирани в осигуряване на безопасността и охраната на събитието, тъй като представителите на медиите обичайно са с обемни чанти.