Nove Holding
Новини

12.12.2013
Певецът Орлин Павлов: Загрявам с бокс за "Спортист на годината"


Поппевецът Орлин Павлов и Ивет Лалова ще водят церемонията по награждаване на най-добрите спортисти и треньори на 2013 г, организирана от "Нове АД Холдинг" на 16 декември във Военния клуб в столицата. За първи път Павлов ще влезе в тази роля, разказа той пред в."Труд".

- Много се радвам за моята роля в тази, може би най-престижна церемония у нас. Да, разбира се, че има напрежение, но това е сладко напрежение. Удоволствието за мен ще е още по-голямо, защото ще съм на една сцена с толкова голяма спортистка като Ивет Лалова, с която се познаваме, но не сме се виждали от две години.

- През 2012-а водещият Йордан Йовчев за момент загърби ролята си и показа умения си на халки. Ще зарадвате ли публиката с ваше изпълнение?

- Разбира се. Може би на една от последните ми песни - "Живи легенди", която много пасва на духа на церемонията. Изобщо хората от "Нове АД Холдинг" правят много силни спектакли. На два пъти съм участвал в тях, гледал съм ги. Отворени са към световната сцена, имат страхотен екип и е удоволствие да се работи с тях. Говорим си на един език. Очаквам и този път да стане страхотно шоу.

- Повече сте на музикалните сцени, а сега ще сте на "спортна"...

- Не мога да се оплача и от моите среди. Но спортистите сякаш са по-открити, по-откровени.

- Спортувате ли?

- Да. Спортът много разтоварва и оставя емоциите на подсъзнателно ниво. Ходя в боксов клуб "Академик". Там единият от треньорите ми е Валентин Давидов, бивш шампион в тежка категория у нас. Загрявам с бокс за церемонията. Понякога играя и футбол.

- Познавате ли и други спортисти?

- Повечето са футболисти - Радостин Кишишев, Божидар Искренов, Стойко Сакалиев... Изключително приятни хора са.


Оригиналният материал можете да прочетете тук